Kosaras emelő bérlés olcsón, remek feltételekkel

0 Comments

kosaras emelő bérlés

Bádogos munkák idején, épületek belső karbantartásakor, csarnokok szerkezetszerelésekor, magasfeszültségű vezetékek szerelésekor vagy javításakor, dekoráció kihelyezésekor , esetleg közvilágítás kiépítésekor egy kosaras emelőgép felbecsülhetetlen segítséget jelent.

A lista természetesen nem teljes, azonban a felsorolt munkákban közös, hogy jellemzően nem mindennapos feladatokról van szó, emiatt az emelőgép kölcsönzés természetesen sokkal jobban megéri, mint a vásárlás.

A kosaras emelő bérlés az Ódor Klíma gépkölcsönzőjétől lehetséges megfizethető árakon, előnyös feltételekkel, méghozzá Zala megyében egyedülálló módon. Szolgáltatásunkat cégek és magánszemélyek egyaránt igénybe vehetik. Bár nincs rá konkrét szabályunk, ezért bérlési szándékát bármikor jelezheti felénk, azonban ezt célszerű minél korábban megtennie, mivel a beérkező igényeket érkezési sorrendben teljesítjük. Nálunk a gépkezelői engedély hiánya sem lehet akadály, hiszen a gépek kölcsönözhetőek akár szakképzett kezelőszemélyzettel együtt is.

Szolgáltatásunk megrendelése előtt elengedhetetlen a munkaterület alapos felmérése, hogy meghatározhassuk, hogy pontosan milyen gépre van szükség. Nagyon fontos figyelembe venni többek között a talajviszonyokat, az épületek közötti távolságot, illetve beltéri munka esetén a bejáratok szélességét és magasságát.

Oil & Steel Octopussy 1715 Twin típusú emelőgépünk például ideális választást jelent egyenetlen vagy nehezen megközelíthető terep esetén.

Önsúlya 17 méteres maximális emelőmagasságához képest rendkívül alacsony; kevesebb, mint két tonna. Ennek, illetve széles lánctalpainak köszönhetően fajlagos talajnyomása szintén alacsony, tehát laza talajon sem süllyed meg. Stabilitását négy darab kitalpalás biztosítja. Amennyiben beltéri feladatról van szó, ez a típus szintén kiválóan megfelel, hiszen kompakt méreteinek köszönhetően akár szabványos méretű bejáratokon is képes beférni, továbbá a gumiborítású lánctalpai a padló borítását sem teszik tönkre.

A Oil & Steel Octopussy 1715 Twin egy hibrid meghajtású emelőgép, ami annyit tesz, hogy robbanómotorjával képes a tempós haladásra is, azonban üzemeltethető hálózati feszültségről (230V AC), hosszabbítón keresztül is, így beltérben is használható anélkül, hogy a kipufogógázoktól kellene tartanunk.

Kérjen tőlünk árajánlatot kosaras emelőgép bérlésre a honlapunkon található űrlap kitöltésével még ma! Emellett bármilyen emelési, daruzási és speciális gépmozgatási feladat megoldásával fordulhat hozzánk bizalommal.

Címkék:

Legutóbbi bejegyzések

Archívum

Kategóriák