A műkörmök következő generációja

0 Comments

műköröm építés

Napjainkban a műkörmök alapanyaga jellemzően építő zselé vagy porcelán, azonban a mesterséges körmök mindössze az utóbbi évtizedek során készülnek ezekből az összetevőkből.

Mesterséges körmök már évezredek óta léteznek; az ókori Kínai Birodalomban erre a célra jádét vagy ezüstöt használtak, míg Egyiptomban leginkább aranyat és elefántcsontot. Férfiak és nők egyaránt viselhették ezeket, azonban csak az igazán gazdagokra volt jellemző, mivel ezek tulajdonképpen státuszszimbólumoknak számítottak. Egyrészt leggyakrabban drága anyagokból készültek, másrészt a túlméretezett, gazdagon díszített, sérülékeny díszekkel az ujjain senki sem tudott fizikai munkát végezni, tehát a körmök mutatták, hogy viselői előkelő körökből származnak, akik helyett szolgák végzik a nehéz feladatokat.

Manapság a műköröm alapanyagok kifejlesztésekor az elérendő cél éppen ellentétes; ma mindenki olyan körmökre vágyik, ami nem csupán szép és esztétikus, hanem megfizethető, és legfőképpen nem akadályoz a mindennapok során. A modern műkörmök előnyei közé tartoznak, hogy védik a körmöket a töréstől, hasadástól, és megakadályozzák a körömrágást is. A szakszerűen felhelyezett műkörmök nem okozhatnak semmilyen gondot, azonban ez nem vonatkozik a rosszul illeszkedő darabokra. Hosszabb távon ezek egészségügyi problémákkal járhatnak, például körömgomba kialakulásával.

Az innovatív, minőségi MarilyNails építőzselék minden igényt kielégítenek, hiszen használatukkal a végeredmény mindig szép, tartós és strapabíró.

Építő zseléink egyesítik a gél és a porcelán minden előnyét, viszont a fejlesztés során sikerült elkerülni mindkét anyag hátulütőit. Használhatóak a természetes körömlemezen, de lehet velük természetesen sablonra is építeni. Átlátszó, körömágyhosszabbító gél és színes építőzselék is tartoznak a termékcsaládba.

Termékeink könnyű szalonmunkát biztosítanak, és garantáljuk, hogy a végeredmény sem fog csalódást okozni senkinek.

Vásárolj tőlünk még ma, és 15.000 forint feletti rendelés esetén a kiszállítás is ingyenes.

Címkék:

Legutóbbi bejegyzések

Archívum

Kategóriák