Szép és örökéletű padlók az Epo-trendtől

0 Comments

betoncsiszolás

Legyen szó akár ipari vagy kereskedelmi létesítményekről, akár magánépületekről, a padló alapvető fontosságú részük. Funkcionalitásuk és tartósságuk kiemelkedően fontos, de természetesen a megjelenésük sem mellékes.

Az Epo-trend Kft. Husqvarna Superfloor padlómegoldásai mindezt egyesítik magukban.

A legmodernebb eljárásokkal és kifogástalan szakértelemmel kivitelezett betonpadlók lényege, hogy az aljzatbeton felső rétegét csiszolással és polírozással sokkal keményebbé, simábbá és erősebbé tesszük. Ennek köszönhető, hogy a padló élettartama gyakorlatilag végtelen, hiszen nincs szükség bármilyen padlóképező anyagra, ami tönkremehet, és cserére szorul akár néhány évente.

Annak érdekében, hogy minél szelesebb körű igényeket elégíthessünk ki, négy, különböző Husqvarna Superfloor koncepciót kínálunk. Mindegyik magas minőségű, dekoratív és strapabíró, ám részleteikben eltérnek.

A legnépszerűbb típusnak a Superfloor Platinum számít.

Valódi terazzo hatású padlóról van szó, tökéletesen látható kővázzal. Kopásállósága kiemelkedően magas, felülete pedig a többszöri mély csiszolás és polírozás következtében a lehető legsimább és legegyenletesebb.

Olyan helyeken, ahol a padló nincs túl nagy igénybevételnek kitéve, ideális választást jelent a Bronze. Ez a legegyszerűbb Superfloor típus, sima, matt hatású felülettel. A beton belső kőszerkezete nem látható, továbbá kopásállósága bár magas, nem éri el a többi típusét.

A Superfloor Silver gyakorlatilag megegyezik a Platinummal, a különbség mindössze annyi, hogy a kevesebb polírozási lépés miatt a felülete nem olyan fényes, hanem inkább matt.

A negyedik típus a Gold Superfloor. Esetében a csiszolás nem olyan mély, mint a Platinum esetében, azonban a felülete hasonlóan fényes. Általában akkor esik rá a választás, amikor a betonpadló már sima és egyenletes, viszont szebbé és látványosabbá akarjuk azt tenni.

Amennyiben csiszolt padlómegoldásaink közül választ, nem kell semmilyen szállítással vagy bontással számolnia, hiszen az alapanyagként szolgáló beton már a helyszínen van.

A kiváló betonpadlók kivitelezése mellett többek között tevékenységi körünk részét képezi a betoncsiszoláshoz és betonmaráshoz tervezett gépek forgalmazása, szervizelése és javítása is. Az eszközök szakszerű használatát oktatjuk is, méghozzá egy külön erre a célra kialakított oktatótermünkben, ahol az elmélet mellett a technológia gyakorlati részének elsajátítására is van lehetőség.
Bizonyos eszközeink bejegyzett vállalkozások számára bérelhetőek is.

Címkék:

Legutóbbi bejegyzések

Archívum

Kategóriák