Mik az elvárások az erotikus munka terén? 2. rész

0 Comments

erotikus munka

Mint ahogy azt az előző cikkben is leírtam, az erotikus munka nem csak egy gyors pénzforrás. Tenni is kell azért, hogy az ember pénzt is keressen. Különben csak utazik helyről-helyre, városról-városra, és nem érti, miért nem keresi meg azokat az összegeket, amit az erotikus munka hirdetésekben talált… Beszéltünk már a korhatárról, a nyelvtudásról, és a megjelenésről.
A most következő pedig a viselkedés. Feltűnt már, hogy a legtöbb külföldi erotikus munka hirdetésben a nyelvtudás után rögtön a barátságos kisugárzást, kedves személyiséget várják el? Ez egy olyan dolog, amiről a lányok 80%-a még mindig azt hiszi, hogy felesleges. Márpedig NEM ELÉG csak jól kinézni, az emberek – dolgozz akár egy boltban, vagy szépségszalonban, ez esetben mindegy- igénylik a jó modort, és a barátságos hozzáállást. Az erotikus munkák terén is ugyanez a helyzet. Az erotikus kisugárzás egy nagyon jó dolog, hisz, ahogy már tapasztalhattad, az utcán utánad fordulnak, és szinte minden férfit képes lennél elcsábítani, pusztán egy nézéssel.. De ezzel csak akkor mész valamire, ha utána meg tudod szólítani, tudsz vele úgy beszélni, hogy ténylegesen érezze a törődést, és a mosolyod őszintének tűnik a szemében. Igazából ez az, amit elvárnak az emberek, hogy foglalkozzon velük, mivel nyilván ezt máshol nem kapja meg.. Ezért nem szabad úgy felfogni, hogy miközben beszélsz, a pénzt számolod a fejedben, és nem érdekel, mit mond, mert akkor nem lesz hosszú karriered.
Légy mindig, minden esetben mindenkivel kedves! Meg fogsz lepődni, milyen jól eső érzés ez a másik félnek, és még talán neked is ha látod, hogy változik az illető ember egy kis barátságos beszélgetés hatására.

Legutóbbi bejegyzések

Archívum

Kategóriák

Hivatkozások