Ma már állítható szögű kamerákat is vehetünk

0 Comments

varifokális kamerák

Vannak olyan speciális kamerák, amelyeknek a látószöge úgymond állítható, ennek köszönhetően pedig valóban komoly méretű területet képesek belátni. Sokakban azonban felmerül, hogy mire valók a varifokális kamerák? Ez a fajta berendezés egy valóban minőségi megoldás lehet, hiszen egyedi lencsével rendelkeznek.

Ennek köszönhetően pontosan úgy állíthatjuk be a kameránkat, ahogyan azt mi szeretnénk.Ha egy bizonyos területre szeretnénk fókuszálni, az sem probléma, arról már nem is beszélve, hogy a minőségi kamerák már minőségi felvételeket is készítenek. Ha pedig például egy parkolót szeretnénk folyamatosan megfigyelni, vagy egy bizonyos területet, akkor mi magunk is beállíthatjuk azokat a részeket, amelyeket szeretnénk állandóan megfigyelni.

Ennek köszönhetően pedig nem kell a minőségi kamera érkékes képpontjait elpazarolni olyan területekre, amelyek egyébként semmilyen szempontból nem fontosak.Ezek a kamerák akár beltérre is telepíthetőek, ez mellett pedig olyan fix pontot is képesek folyamatosan figyelni, mint például egy ajtó, vagy éppen egy ablak, amely egy ingatlan esetében szűk keresztmetszet lehet.

Legutóbbi bejegyzések

Archívum

Kategóriák

Hivatkozások