Külföldre…?

0 Comments

Masala

Van egy régi barátom, aki külföldön él és dolgozik. Szülinapjára szerettem volna meglepni valami egyszerűvel, mondjuk egy jó kis Masala lenne helyénvaló, és nem egy Facebook csak. Körbejártam a témát, postacsomag, túl drága. És még azt a bizonyos valamit is meg kell venni, becsomagolni biztonságosan, stb. Szóval nem egyszerű. Azt viszont tudtam, hogy valami egyszerűt, de hazait kellene küldeni neki. Emlékszem, szerette a magyaros, csípős ételeket. Megvan.
Ráakadtam egy webáruházra, az egzotikusfuszerek.hu-ra, akik a megoldást tálcán kínálták: választottam pár flaska Chili Cseppjét, azt ők elküldték neki, úgy, hogy én fizettem bankkártyával. Meglepetésemre még azt a kívánságomat is teljesítették, hogy egy az én üdvözletemmel, jókívánságommal ellátott kártyát is belehelyeztek. Nem is volt drága ez az egész, egyáltalán nem. Na, ezt nevezem kiszolgálásnak.
Az ügyintézés folyamán felhívtam őket, nem bízva csak az emailes kommunikációban, felesleges volt, hisz mindenre azonnal válaszltak, no de, ha már felhívtam őket, elbeszélgettünk árukról, világról, a szétszórt magyarokról. Elmondták, hogy a világ összes országába szállítanak szinte, ha az áru bizonyos méreteken belül van, mert csak az az akadály, nem a súly. A küldés ára kifizethető. Ezt jó tudni, mert szándékozom meglepni az Oaklandben élő nagybátyámat egy fél kiló finom hazai őrölt paprikával.

Legutóbbi bejegyzések

Archívum

Kategóriák

Hivatkozások