Izgalmas élmények, minőségi szolgáltatások a Szép-kártya-elfogadó helyek kínálatában!

0 Comments

Szép-kártya-elfogadó helyek

Ismerkedjen meg a Pihenő Kártya szabadidő alszámlájának sokszínűségével. Az utalványkártya ugyanis sokkal több dologra használható, mint gondolná!

Tegye különlegessé Ön is a nyaralást, vagy a tavaszi szünetet. Lepje meg kedvesét akár egy extrém ajándékkal, mert a Szép-kártya-elfogadó helyek között ilyen szolgáltatót is talál!

Ha még csak most kapott munkáltatójától Széchenyi Pihenő Kártyát, akkor honlapunkat mindenképpen Önnek ajánljuk. Részletes tájékoztató leírásokat talál a kártya aktiválásától kezdve, az egyenleg lekérdezéséig, és az egyes alszámlák által igénybe vehető szolgáltatások köréig. Rutinos SZÉP Kártya használók is találhatnak érdekes és hasznos információkat honlapunkon, hiszen folyamatosan figyelemmel kísérjük a Pihenő kártya programmal kapcsolatos változásokat, módosításokat, és igyekszünk napra kész tájékoztatást biztosítani.

A Szép-kártya-elfogadó helyek belföldön már több mint negyvenezer helyen várják a kártyabirtokosokat. A legfrissebb információk szerint már közel egymillió kártyabirtokos élvezi a kényelmes, készpénz-mentes fizetési lehetőséget szálláshellyel kapcsolatos szolgáltatásokért, vendéglátással kapcsolatban, valamint szabadidős tevékenységek esetében.

A kártyára feltölthető keretösszeg a 2012-es évhez képest nem változott, a maximális éves keret 450 ezer forint. Ez a három alszámla között a következőképpen oszlik meg: 225 ezer forint utalható a szállás, 150 ezer forint a vendéglátás, és 75 ezer forint a szabadidő alszámla keretére. A kártya birtokosa az átutalt juttatási összeget az utalást követő második naptári év május 31-ig használhatja fel.

Látogasson el honlapunkra rendszeresen, hogy időben értesüljön a SZÉP kártya programmal kapcsolatos legfrissebb hírekről, az esetleges módosításokról, és a legújabb Szép-kártya-elfogadó helyekről.

Legutóbbi bejegyzések

Archívum

Kategóriák

Hivatkozások