Hasznos kerékpáros alkalmazások

0 Comments

Itt a jó idő, irány bringázni! Ennek kapcsán kicsit körbe is néztem, hogy miként lehet nyomon követni a kerékpáros szokásaimat. A nyárra vettem egy új Merida bringát a veszprémi Bikeland üzletből, sőt, egy telefontartót is szereltem rá, de csak akkor esett le, hogy kellene valami alkalmazás is, ami trackeli, hogy mennyit bringázok. Összegyűjtöttem nektek néhányat.

Strava

Aki érdeklődött hasonló alkalmazások iránt, az bizonyára már találkozott a Strava nevű appal. Habár nem ők találták fel a spanyolviaszt, de egyérteéműen ők vezetik ezt a piacot. Lényegében az okostelefonunk a Strava elindítása után alakul egy bicikli-szuperszámítógéppé. Rengeteg funckió (külön vigyázz a King of the Mountain-nel, ugyanis függűvé tesz), ráadásul akár barátainkkal is összemérhetjük képességeinket és eredményeinket. A legérdekesebb, hogy akár profikkal is versenyezhetünk, hiszen ők is használják – wattmérésre alkalmas. Megtaláljátok iOS-re és Androidra is. Aki Windows Phone-os, annak az Endemondot ajánlom.

Size My Bike

Az egyik legjobb alkalmazás azok számára, akik online kerékpárvásárlás előtt állnak. A legnagyobb részletekben is segít minket a megfelelő méretű eszközök kiválasztásában. Egyetlen hátránya, hogy nem ingyenes, kb. 5$ eszköztől függően.

Legutóbbi bejegyzések

Archívum

Kategóriák