Évtizedek óta a klímatechnika területén

0 Comments

windex hőszivattyú

A klímaváltozás nem csupán egy időben távoli, megfoghatatlan fogalom, hanem bizony az utóbbi években már a saját bőrünkön is érezhetjük hatásait.

Talán az egyik leglátványosabb bizonyítéknak az egyre forróbb és egyre hosszabb hőségszezonok számítanak.

Ez jelentős mértékben hozzájárult ahhoz a tényhez, hogy napjainkban egyre inkább terjednek a légkondicionálók. Ehhez természetesen elengedhetetlen volt az is, hogy a készülékek egyre energiatakarékosabbak, vagyis nem járnak horribilis számlákkal, amit a legtöbben nehezen fizetnének ki.

Cégünk, az Ódor Klíma immár több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a klímatechnika területén, így bátran elmondhatjuk, hogy amit a légkondicionálókról tudni lehet, azt mi tudjuk is. Számtalan pozitív tapasztalatunk miatt például nagyon szeretünk olyan márkákkal dolgozni, mint a Gree vagy a Windex.

Egy Windex klíma vagy egy Windex hőszivattyú a megfelelő szerviz és odafigyelés esetén akár évtizedekig is működhet minden gond nélkül, ami meglehetősen kevés márkáról mondható el.

Légkondicionálók forgalmazása, beszerelése és javítása mellett foglalkozunk többek között konyhai elszívó tisztítással és száraz légcsatorna tisztítással is.
Első osztályú, kiemelkedő minőségű folyadékhűtők, hőleadók és fan-coilok is beszerezhetőek tőlünk, és természetesen a szervizelést és az új alkatrészek beszerzését is ránk bízhatja.

Mindig is egyik legfőbb jellemvonásunknak számított, hogy az elérhető legkorszerűbb eszközöket, szerszámokat és technológiákat használjuk, és mindig a folyamatos fejlődésre törekszünk, azonban legfőbb erősségünknek mégsem ezt tartjuk, hanem munkatársaink elhivatottságát és szakértelmét. Számunkra ez nem csupán egy egyszerű munka, hanem valódi hivatás, éppen ezért nem jelent számunkra nehézséget ennyi év után is minden egyes új feladatot teljes erőbedobással, lelkesen elvégezni, legyen az akár egy egyszerű rutin szerviz.

Csapatunkban ötvöződik a fiatalos lendület, és az óriási, évtizedek alatt felhalmozódott tapasztalat.
Tegyen velünk egy próbát, nem bánja meg!

Címkék:

Legutóbbi bejegyzések

Archívum

Kategóriák