A melange kávé egy hosszabb változata a zamatos kávénak

0 Comments

A szemes kávé az egyik legjobb dolog a világon, éppen ezért ne a hagyományos, poros változatokat vegyük, sokkal inkább az eredeti, darálatlan változatot. Legyen szó koffeinmentes, vagy éppen hagyományos változatról, a Melange kávé mindig tökéletes ízvilágot kölcsönöz minden reggel. Első körben a megvásárolt kávét daráljuk le, viszont ha van rá lehetőségünk, akkor ezt mindenképp frissen tegyük, még a főzés előtt. Hiszen így érhetjük el a maximális ízhatást, ez pedig a kávé imádók számára kifejezetten fontos. A hosszú kávé pedig nem csak azoknak remek megoldás, akik hosszabb ideig szeretik kortyolni ezt a forró italt, hanem azoknak is, akik a lágyabb ízeket kedvelik. Ha pedig különleges ízvilágra vágyunk, az sem probléma, hiszen a már lefőzött kávét ízesíthetjük mézzel, fahéjjal, vagy éppen egyéb elemekkel, amelyek nem csak különlegessé teszik a reggeleket, vagy éppen a délutánokat, amikor már alig várjuk, hogy a hétvége beköszöntsön. A koffeinmentes változatot pedig akár még este is ihatjuk, hiszen nincs élénkítő hatása.

Legutóbbi bejegyzések

Archívum

Kategóriák

Hivatkozások