A méhpempő csomagolása során a szabályokat be kell tartani

0 Comments

méhpempő

A táplálék-kiegészítők piacán igen széles körben van lehetőségünk válogatni. A méhpempő fogyasztása minden esetben jó megoldásnak bizonyulhat, hiszen ezen termék összetevői teljes mértékben természetes eredetűek. Mivel a méhpempő kizárólag a természetben található meg, így a forgalmazók nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy minél nagyobb mértékben megőrizzék a termék minőségét. Éppen ezért jött létre az a szabály a csomagolás során, hogy a szüretelést követő három órán belül a méhpempőnek az üvegbe kell kerülnie. Ezzel garantálva van a magas minőség. Ezen felül a boltok polcain kifejezetten oda kell figyelni arra, hogy a termék megfelelően legyen tárolva. Nem lehet túl meleg, nem lehet túl hideg, valamint a fény is csökkenti a méhpempő minőségén. Ezen felül minden esetben meg kell óvnunk a terméket a nedvességtől, hiszen csakis így lehetünk biztosak abban, hogy hosszú ideig megőrzi jótékony tulajdonságait. Csakis a kifogástalan tárolás szavatolja a kifogástalan minőséget.

Legutóbbi bejegyzések

Archívum

Kategóriák

Hivatkozások