A megbízható szerver hoszting érdekében válassza a DoclerWeb-et!

0 Comments

szerver hoszting

Több kontinensen, azaz Európában, Amerikában és Ázsiában is elismert vállalatunk az élen jár a szerver hoszting szolgáltatások terén. Professzionális hoszting szolgáltatóként egyedi fejlesztésű redundáns gerinchálózatot üzemeltetünk. Szakértelmünket többek között bizonyítja, hogy közel 300 elégedett ügyféllel rendelkezünk, 1500 szervert kezelünk egyidejűleg. Válassza Ön is a DoclerWeb Kft.-t és biztos lehet benne, hogy maximálisan elégedett lesz!

Vállalatunk által a szerver hoszting szolgáltatása a főváros két pontján is elérhető ügyfeleink számára, így mindenki kitudja választani az elvárásai számára leginkább megfelelő helyszínt. A szerver hoszting által partnereink szervereit hálózatunkra kötjük, így egy kiváló infrastruktúrájú, légkondicionált géptermet kapnak. Ezáltal adott az optimális működési feltétel, általunk biztosíthatja eszközei számára a megfelelő környezetet és ami nagyon fontos a hatékony munka érdekében, a nagy sebességű internetkapcsolatot.

A szerver hoszting terén megfelelő tapasztalattal rendelkezünk, így tudjuk, hogy milyen fontos is a felhasználóbarát környezet, a megfelelő hozzáférés. A DoclerWeb tehát biztosítja a fizikai hozzáférést a szerverekhez a nap 24 órájában, továbbá hiba esetén bármikor elérhető az IP konzol, várja a telefonon elérhető adminisztrátor, illetve folyamatos hálózati ügyelet segíti ha gondjai akadnának, kérdései lennének.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal a professzionális és teljes körű szerver hoszting szolgáltatás érdekében és biztos lehet benne, hogy tökéletesen elégedett lesz a szolgáltatások minőségével és a kedvező ajánlatokkal is egyaránt! Ne feledje, az optimális megoldások, a személyre szabott szerver hoszting csomagok várják a népszerű DoclerWeb-nél!

Legutóbbi bejegyzések

Archívum

Kategóriák

Hivatkozások